Wij leggen jullie verhaal vast 

contacteer ons

tijdloos

Als huwelijksfotografen willen we jullie verhaal vertellen. Wij zorgen voor de "Memories Forever" !

Als toekomstig koppel moeten jullie, voor jullie grote dag, over oneindig veel details beslissen. Het burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk of de ceremonie, de receptie, de bloemen, het kleed, de uitnodigingen, ... en natuurlijk de belangrijkste beslissing jullie huwelijksfotograaf.

We geloven dat jullie een verhaal te vertellen hebben met jullie huwelijk. Wij willen dit verhaal van jou en je geliefde vastleggen, met eigentijdse fotografie. In onze beelden willen we niet alleen het verloop van de dag vastleggen, maar ook de gevoelens. 

Video

MemoriesForever

over memoriesforever

about image

We leggen jullie dag vast op de best mogelijke manier, beeld per beeld. We luisteren graag naar jullie verhaal en zorgen nadien voor jullie "Memoriesforever".

Ondertussen doen we dit bijna 5 jaar - met de nodige creativiteit en inzet. We beschikken over een eigen print mogelijkheid op locatie, om een persoonlijk aandenken te geven aan jullie familie en gasten. Ook kunnen we voor jullie een persoonlijke website bouwen, zodanig dat jullie je VERHAAL kunnen delen met familie en vrienden. En tot slot een gepersonaliseerde "app" om jullie MOMENT te delen op smartphone & tablet.


feedback

image
We willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie bijdrage én vooral voor de herinneringen aan onze mooiste dag!! Tot nu hebben we enkel maar trots kunnen stoefen over ons fotograaf-duo! Zowel over de fijne shoot als over het resultaat erna. En over dat resultaat hebben we enkel nog maar complimenten gekregen :) Dank je wel!
Katrien & Kenny
image
Bedankt voor de supermooie foto's van onze bruiloft! Dankzij deze foto's zullen we altijd met veel plezier aan ons huwelijk kunnen terugdenken. Alle mooie momenten en emoties hebben jullie fantastisch vastgelegd. Bij een volgende gelegenheid vragen we jullie zeker weer om de foto's te maken! Nog veel succes met Memories Forever!
Saskia en Niels

jullie verhaal vastleggen, beeld per beeld

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Ons basispakket start vanaf 800 EUR; we hebben voor ieder een gepast pakket afhankelijk van jullie wensen. Klik onderstaande knop voor een vrijblijvend gesprek.